Намери ни
To Top

„Сръбският брат“ на Бербо идва за шоуто на 14 юни

Двукратният шампион на Англия с екипа на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов обяви поредната световна звезда, която ще се включи в благотворителния мач на 14 юни в София. След Райън Гигс, Пол Скоулс и Гари Невил, талантът от Благоевград разкри поредното голямо име – Неманя Видич.

Дългогодишният капитан на “червените дяволи” и стълб в тяхната отбрана ще се събере с бившите си съотборници на “Васил Левски”. Бившият сръбски защитник има 300 мача и 21 гола за Юнайтед, с който стана пет пъти шампион на Англия и веднъж носител на трофея от Шампионската лига.


„Човекът, който минаваше през стени за отбора си. Перфектният централен защитник. Моят сръбски брат. Не цепеше басма на никого – нито на тренировка, нито на мач. Хубавото беше, че повечето пъти на тренировка бяхме в един отбор.

Той е сред най-добрите централни защитници в историята на футбола. Само той, Кристиано Роналдо и Тиери Анри са имали честта да бъдат определени два пъти за Играч №1 на сезона в английската Висша лига. Има 5 шампионски титли с Манчестър Юнайтед, триумфира и в Шампионската лига.

Четири пъти е избиран в Идеалния отбор на Висшата лига. В продължение на три сезона е капитан на Манчестър Юнайтед. Два пъти е избиран за Футболист №1 на Сърбия. Неманя Видич. Очакваме го в София!“, представи Бербо поредния си звезден гост на официалната си страница във Фейсбук.

Ощр от категория Футбол