Намери ни
To Top

Кризата в ПСЖ се задълбочава

Кризата в Пари Сен Жермен след отпадането на отбора от осминафиналите в Шампионската лига се задълбочава. Според информациите във френските издания, старши треньорът Унай Емери изпитва сериозни проблеми в комуникацията си с определени футболисти. Някои играчи категорично не уважават решенията на Емери, които той съобщава в съблекалнята.

До този момент през сезона Емери влизаше в конфликти с няколко футболисти.


Той имаше открити проблеми с Хатем Бен Арфа, Анхел ди Мария, Хесе Родригес, Марко Верати, а последният играч, с който испанският специалист влезе в конфронтация е Серж Орие

На полувремето на мача с Лориен, който бе през изминалия Емери е изпратил ясно послание към играчите. Той им е казал: „След мача срещу Барселона разговорях с един голям треньор, който ми заяви, че има футболисти, които са свикнали да живеят в трудни времена и да печелят важни състезания, като Шампионската лига.“

По този начин Емери е показал своето отношение към играчите си и им е казал, че не са на нивото на футболистите в Барселона.

Пари Сен Жермен изостава на три точки в Лига 1 зад лидера Монако и няма право на грешка. Единственият шанс Унай Емери да запази треньорския си пост на „Парк де Пренс“ е да изведе отбора отново до шампионската титла. ПСЖ също така е на четвъртфинал за Купата на Франция, а на финала за Купата на Лигата ще се изправи срещу големия си местен съперник през този сезон Монако.

Ощр от категория Футбол