Намери ни
To Top

Специалния се опълчи на критиците на свой футболист

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не остана равнодушен към критиките, които понесе неговият футболист Пол Погба след мача за ФА Къп срещу Челси. Специалния реагира емоционално, като защити полузащитника, опълчвайки се на критиците му.

„Съжалявам, че хората губят своите ценности. Омразата придобива големи размери и това ме плаши най-вече заради следващите поколения“, каза Моуриньо.


„Погба няма вина, че някои експерти, излезли от телевизиите, имат проблеми с живота му. Те се нуждаят от всяка стотинка, за да живеят, а Погба е милионер. Това не е по вина на Погба“, продължи страстно Моуриньо.

„Погба е момче, което произлиза от работническо семейство. Фамилия с три деца, които със сигурност са се нуждаели от храна на масата. Сигурен съм, че майка му и баща му са работили много дълги години. Погба дойде в Юнайтед като юноша и се бори, за да направи кариера тук. У него нямаше страх да остави страната си и да потърси на по-добри условия“, добави португалският специалист.

24-годишният Погба се присъедини към „червените дяволи“ през лятото на 2016 година. До момента има седем гола с екипа на тима от Театъра на мечтите.

Ощр от категория Футбол