Намери ни
To Top

Във Варна са доволни от настроението и желанието за игра

Най-много съм доволен от желанието и настроението за игра и за борба в отбора, заяви преди предстоящата среща от 21-вия кръг на НБЛ между Черно море Тича и Лукойл Академик наставникът на варненския тим Спас Натов.

„Ние не се предаваме срещу по-силни от нас противници и се борим докрай. Това е най-положителното. Мисля, че имахме добри моменти не само при гостуването на Рилски спортист в последния кръг, но и в други срещи“, заяви специалистът.


Натов призна, че е много доволен от представянето на отбора в последната среща. „Ако продължаваме така, все някога и късметът ще ни се усмихне“, посочи той. Специалистът призна, че за играта винаги има забележки, има какво да се поправи. „Губим борбата напоследък, това ни е като важна цел за следващите мачове. Желанието ми е в борбата да имаме по-добро представяне“, каза той.

Натов коментира още, че в Черно море Тича се опитват да надграждат с този състав, с който имат. Според него в много моменти отборът успява. „Случи така, че срещу по-силните отбори правим по-добри мачове. Надявам се да запазим това и занапред и във всеки мач да е така“, коментира треньорът.

За предстоящия съперник – Лукойл Академик, Натов каза, че те са най-големият фактор в първенството ни от години. Надявам се желанието и настроението за игра да са по същия начин и тогава съм сигурен, че ще се представим добре“, коментира още Натов. В отбора всички състезатели са здрави. Мърджан Мъркович е с болки в коляното и почива два-три дни, но ще играе със сигурност в мача срещу шампионите, съобщи още Натов.

Срещата между Черно море Тича и Лукойл Академик е в събота (11 март) от 17:00 часа в зала „Христо Борисов“ във Варна.

Ощр от категория Баскетбол