Намери ни
To Top

Яблонски: Може да преобърнем първенството

Левски може да постигне обрат и в първенството, както го направи срещу ЦСКА-София, заяви защитникът на „сините“ Давид Яблонски, който беше обявен от треньорите за най-добър играч на 23-ия кръг на Първа професионална лига. Чешкият бранител изработи дузпата за първия гол и сам вкара втория при успеха на Левски с 2:1 срещу ЦСКА-София.

„Щастлив съм, че направихме обрат и спечелихме мача. В предните три срещи не ни се получиха нещата и не успяхме да ги спечелим, така че се радвам много, че помогнах за победата.


Защитник съм и е нормално да помагам при статичните ситуации. Радвам се, че бях на място и за първия гол, защото топката се върна в наказателното поле и стигнах до нея, а вратарят ме фаулира. При втория гол топката дойде между дъгата и вратарското поле, а футболистите на ЦСКА-София не ни пазеха. Успях да я докосна с глава и тя влезе в мрежата“, каза той.

„Победата ще ни се отрази добре. Вече ще си вярваме повече, а и сега сме по-спокойни. Това ще ни помогне, за да постигаме убедителни победи. Не е невъзможно да постигнем обрат и в първенството, защото имаме още два мача с Лудогорец. Просто трябва да си повярваме и да вземем тези мачове“, добави чешкият защитник.

Ощр от категория Футбол