Намери ни
To Top

„Сините“ празнуват до малките часове победата срещу ЦСКА

The1exclusive се оказа притегателна точка за много популярни личности, които предпочитат да се забавляват в центъра на столицата. Още с откриването си в края на миналата година, клубът е обект на внимание от родните звезди, които предпочитат да празнуват и разпускат в дискотеката.

Футболистите на Левски поляха победата във вечното дерби с ЦСКА-София именно в The1exclusive. Голмайсторите Давид Яблонски, Антонио Аниете и Роман Прохазка празнуваха до малките часове на нощта.


Компания им правеше и спортният директор на Левски Даниел Боримиров, който се оказа и един от най-стилните мъже на вечерта.

На съседно сепаре в клуба се забавляваше и най-популярната звезда в България Николета Лозанова. Водещата на „Папараци“ бе очарована от оборотното заведение и раздаваше усмивки през цялата нощ. Красавицата не отказа снимка на нито един от своите фенове и не спря да танцува в компанията на топ-гримьора и новоизпечен дизайнер Никола Иванов.

В The1exclusive се появи и модната шефка Ивет Григорова, която ръководи най-известнатамодна агенция в България – „Ивет Фешън“. Майката на топ-моделката и актриса Луиза Григорова празнуваше рожден ден в приятелска компания.

Не остана незабелязан и Любо Ганев, който е постоянен гост в най-модерното място за нощни забавления в София. Волейболният ас отново бе обграден от очарователна компания на красиви дами.

The1exclusive e подготвил през март впечатляваща програма от партита и участия на родни и балкански звезди. На 8-и март в клуба ще посрещнат всички празнуващи дами, които ще се забавляват с хитовете на DJ Цеци и DJ Марти, на 15-и март ви очаква ангелският глас на Десислава, на 17-и март гостуват горещите балкански звезди Министърке, за първа пролет на 22-и март в заведението купона е сигурен с участието на Кали, а на 29-ти март Алисия ще посрещне своите фенове.

Ощр от категория Футбол