Намери ни
To Top

Суарес: Вярвам, че можем да се справим с ПСЖ

Нападателят на Барселона Луис Суарес изрази увереност преди предстоящия реванш с Пари Сен Жермен от осминафиналите в Шампионската лига. В първия сблъсък на Парк де Пренс в Париж френският шампион разби каталунците с 4:0 и направи огромна крачка към следващата фаза. Въпреки негативния резултат обаче Суарес заяви, че според него Барса разполага с нужната класа, за да обърне развоя в своя полза.

„Вярвам в отбора.


Ще бъде много трудно, но не и невъзможно. Ако вкараме ранен гол, ще успеем да пренесем напрежението върху тях, защото те много добре знаят на какво сме способни”, сподели той.

За да потвърди думите си уругвайският национал припомни и за разгромната победа над големия съперник Реал Мадрид от преди две години. Тогава в мач от Примера дивисион, игран на „Сантяго Бернабеу”, каталунците разбиха своя голям съперник с категоричното 4:0.

„Имаме нужното да обърнем нещата в своя полза. Ние сме невероятен тим, който играе със страст и амбиция. Ако можем да вкараме четири гола на Бернабеу, защо да не го направим и срещу ПСЖ на Ноу Камп. Трябва да мислим позитивно”, завърши Суарес.

Реваншът с ПСЖ е на 8 март (сряда) от 21:45 часа в Барселона.

Ощр от категория Шампионска лига