Намери ни
To Top

Зидан: Съдиите не ни подкрепят

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан защити отбора си относно обвиненията, че лидерите в Ла Лига са били подкрепяни от страна на съдиите през този сезон. В зрелищен мач тази неделя неговите футболисти получиха правото да изпълнят доста оспорвана дузпа, която бе отсъдена за игра с ръка на Бруно Сориано от Виляреал.

В крайна сметка Реал постигна успех с 3:2 над жълтата подводница, като с него Кралския клуб се върна на първото място в класирането на Примера с актив от 55 точки, на 1 пред втория Барселона, но предизвика бурен отзвук за съдийски решения в полза на Роналдо и компания, които са свирени през сезона.

Защитникът на Барселона Жерар Пике написа в своя профил в Туитър, че Реал Мадрид са получили осем допълнителни точки през този сезон след спорни съдийски решения, което провокира Зидан да изкаже мнението си за обвиненията срещу Белия балет.


„Всеки може да каже каквото си поиска, но това не е вярно. Всичко от това, което имаме, сме си го постигнали на терена“, коментира Зидан на брифинг преди срещата утре от 25-тия кръг на Ла Лига, в която Реал Мадрид приема на „Бернабеу“ Лас Палмас.

Ощр от категория Футбол