Намери ни
To Top

Левски с много проблеми в защита за визитата на Дунав

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков трябва да решава сериозни кадрови проблеми в отбрана за утрешното гостуване на Дунав Русе в 22-ия кръг на Първа професионална футболна лига.

Титулярният страж Боян Йоргачевич отпадна от групата за двубоя в Разград заради травма на рамото, която получи при равенството 1:1 с Локомотив (Горна Оряховица) на „Герена” в събота.

Йоргачевич е заплашен да пропусне и двубоя с ЦСКА този уикенд, а на вратата на „сините“ дебют по всяка вероятност ще направи младокът Николай Кръстев.

Централният защитник Александър Александров също пропуска двубоя с русенци заради контузия, получена в двубоя през уикенда, а десният бек Сашо Александров е наказан.


Други трима бранители Димитър Пиргов (прасец), Симон Сандберг (коляно) и Диян Иванов (коляно) лекуват травми и също няма да бъдат на разположение.

Така Топузаков разполага само с двама здрави централни защитници в лицето на Давид Яблонски и Сърджан Лукин.

В състава след наказания пък се завръщат Георги Костадинов и Мехди Бурабия. Левскарите направиха тренировка днес сутринта от 11.00 часа на клубния стадион „Георги Аспарухов“, а преди минути кацнаха на летище „Варна“.

Ощр от категория Анализ