Намери ни
To Top

Промени в ЦСКА-София за мача с Ботев Пд

Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев планира поне две промени в състава за мача с Ботев (Пд) на „Армията“ утре. Те са продиктувани както от слабата форма на част от играчите, така и от тежките удари, получени при гостуването на Берое, когато Бумал бе сменен принудително, припомня „Тема спорт“.

Белчев най-вероятно ще даде шанс за изява на Кирил Десподов, който, ако се представи на ниво, ще получи титулярно място и във вечното дерби с Левски в събота. Очаква се той да замени Густаво Кулма.


Колумбиецът бе най-слабият играч на „червените“ в Стара Загора, с което затвърди негативните впечатления от контролите и срещата с Черно море. Кулма се е засилил с висока скорост към пейката и най-вероятно ще седне на нея във вторник. Десподов пък имаше шансове да е титуляр срещу Берое, но в четвъртък вечерта получи остра алергия и дори беше на системи за един ден. Крилото обаче се възстанови бързо и подкрепи съотборниците си от трибуните в Стара Загора.

Притеснително за Стамен Белчев е състоянието на двама от основните му играчи – Бумал и Педро, които отнесоха здрави удари срещу Берое. Днес окончателно ще стане ясно дали Бумал е получил комоцио, като той ще мине през скенер. Педро пък бе зверски изритан от Иво Иванов малко след като вкара победното попадение. Португалецът бе наложен с лед вчера при възстановителното занимание на „Армията“, което е повод за притеснение сред треньорите.

Ощр от категория Футбол