Намери ни
To Top

Белчев: Не правим разлика дали играем с Ботев или Левски, винаги излизаме за победа

„Можем да бъде още по-добри и постоянни в мачовете си.” Това заяви Стамен Белчев след победата на ЦСКА над Берое. Неговите възпитаници стигнаха до минимален успех в Стара Загора след попадение на Руй Педро в 87-ата минута на мача от XXI кръг на Първа лига.

„Изиграхме едно много добро първо полувреме, в което ни липсваше само завършващият удар.


След почивката пак играхме повече в тяхната половина, но на моменти не се получаваше идеята ни да владеем по-трайно топката”, каза пред Диема спорт треньорът, под чието ръководство „червените” все още нямат допуснат гол в официален двубой.

„По принцип разузнаваме съперниците и подхождаме различно, но като цяло се опитваме да държим инициативата във всеки мач и да бъдем водещият отбор, както бе днес. Всички момчета заслужават адмирации за труда, който полагат. Надявам се да подобрим още синхрона.

Всеки двубой е важен за нас. Дават три точки и срещу Ботев, а толкова се присъждат и за мача с Левски. Не правим разлика срещу кого играем, дали Ботев или Левски, надявам се да излезем максимално концентрирани и да вземем максимум от двете срещи.”

Ощр от категория Футбол