Намери ни
To Top

Левски продължава да залага на 3-5-2

Треньорът на Лебски Елин Топузаков не смята да се отказва от наложената по време на зимната пауза схема 3-5-2 в днешното домакинство на Локомотив Горна Оряховица. С нея сините изиграха безобразен мач срещу Пирин в Благоевград и загубиха с 0:1, като при това не отправиха удар в очертанията на орле-тата. Въпреки това Топчо ще продължи да залага на нея. Сега тимът е амбициран да се докаже пред феновете и да се опита да уталожи нажежените страсти от всичко случващо се около клуба.


През седмицата група ултра-си потърсиха сметка от играчите и се наложи спортният директор Даниел Бори-миров и треньорът да водят разговор с бесните запалянковци, пише „Тема Спорт“.

Очаква се Топузаков да направи четири промени в състава спрямо единайсеторка-та, на която бе заложил срещу Пирин. В защита се завръща Александър Александров, който лекуваше травма от края на подготовката. Около него в отбрана ще действат чехът Давид Яблонски и капитанът Веселин Минев. Това означава, че на пейката ще седне Симон Сандберг, а невъзстановен за мача е Димитър Пиргов.

В халфовата линия холандецът Джереми де Ноойер и Божидар Краев ще заменят наказаните Георги Костадинов и Мехди Бурабия. В средата ще играе и Роман Прохазка. В ролята на десен халфбек ще бъде франсис Нар. Очаква се на другия фланг да е новото попълнение Антон Огнянов. Бившият футболист на Дунав бе резерва в Благоевград, като зае през втората част на мястото на Сашо Александров.

На върха на атаката най-вероятно ще бъдат Бабатунде Аденижи и Антонио Аниете, а Сукана пак ще остане извън стартовия състав.

Ощр от категория Футбол