Намери ни
To Top

Жесток скандал! Деси Слава лъсна в с*кс афера с непълнолетен! Спипаха ги в хотелска стая, вижте как ЧИСТО ГОЛАТА певица прави… (СНИМКИ 18+)

И докато всички останаха с впечатление, че след ММА боеца Зарко Деси Слава е скочила на Благой – Малката Кобра, то се оказа, че по средата между тези двама е имало трети човек. След раздялата си със Светлозар певицата го е играла в стил Мария Илиева и е залюбила 16-годишно момче от Русе.

ВИЖТЕ СУПЕР СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Понеже на тази възраст то е било още дете, не е съзнавало какво всъщност върши и за какво му е такава възрастна кака, фактът, че Деси имала пари и го подпомагала финансово го стимулирало да се хвърли с надолу главата в такава връзка.

ВИЖТЕ СУПЕР СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Водила го в различни хотели и всяка негова прищявка била приета и облагодетелствана парично от певицата.


ВИЖТЕ СУПЕР СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Акълът на изпълнителката не е бил по-голям, тъй като тя пък се била впечатлила, че физически юнакът съвпадал с изискването й нейни гаджета да бъдат само мъже здравеняци.

ВИЖТЕ СУПЕР СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ!

Аферата им приключила след като майката на момчето разбрало за Деси Слава. Тя се обадила на блондинката и я направила на две стотинки. Нарекла я е „пача“ и й заповядала да остави сина й. Здравенякът към днешна дата учи в Англия и не ще и да си спомня за секс връзката си с известната какичка, пише ХотАрена.

Ощр от категория Акценти