Намери ни
To Top

Хюлкенберг: R.S.17 е секси

Нико Хюлкенберг, новият пилот на Рено, заяви, че е доста впечатлен от болида на тима за сезон 2017 във Формула 1 и няма търпение да седне в кокпита. Колата бе представена вчера на официално събитие в Лондон, а другата седмица ще излезе и за първи път на пистата по време на теста на „Каталуния“.
До новия болид вчера застанаха Джолиън Палмър, Нико Хюлкенберг и резервният пилот на тима, Сергей Сироткин. В интервю след събитието Нико заяви, че е готов за старта на сезона с новия си отбор и призна, че очаква много от R.


S.17 – втората машина на заводския тим: „Изглежда секси! Когато я видях за първи път във въздушния тунел, бях впечатлен“.

По време на представянето шефовете на тима обясниха, че тази година тимът се е прицелил в петата позиция при конструкторите и се надява да успее. Хюлкенберг също заяви, че е позитивно настроен за представянето на екипа: „Много се радвам, че станах част от Рено. Чака ни много работа и се надяваме отношенията ни да са дългосрочни. 2017 идва след дебютната година на тима, в която той натрупа опит, направи доста подобрения и се разви в много отношения. Сега целта е да продължаваме да се придвижваме напред и да сме в още по-добра форма през 2018 година. Идвам с вдъхновение и се надявам да допринеса за по-доброто ни представяне. В крайна сметка Ф1 е отборен спорт и усилията на всеки член от екипа са важни, но двамата пилоти трябва да постигат резултати на пистата. Ще направя всичко, за да постигнем успехи“.

Ощр от категория Спорт