Намери ни
To Top

Кешеру: Бавно влязохме в мача

Голмайсторът на Първа лига Клаудиу Кешеру заяви, че необичайните обстоятелства с отлагането и доиграването на мача със Славия е бил причина за по-слабото първо полувреме днес. През второто Лудогорец отбеляза два гола чрез него и Кишада и победи с 2:0.

„Беше наистина труден мач. Славия играят с млади играчи, но се опитват да създадат нещо.


Имахме проблеми през първата част. Не бяхме толкова готови да започнем мача днес толкова бързо, колкото днес. Много специални условия – започнахме вчера, днес трябваше да доиграваме. Трябваше ни време, но второто полувреме започнахме по-добре, по-бързо раздавахме топката, можехме и още голове да вкараме”, каза Кешеру пред „Диема спорт”.

Той вкара гол с глава с прехвърлящ удар на Георги Петков, с който откри резултата.

„Голът е инстинкт. Центрирането беше много хубаво, а това е работата на нападателя – да засече и да вкара. Видях, че малко напред беше вратарят и го прехвърлих. Не съм изчислявал какво да направя, просто правиш каквото трябва и вкарваш”, обясни румънецът.

Конкуренцията в Лудогорец радва Кешеру.

„Лудогорец е голям отбор с много добри играчи. Наистина има конкуренция, нормално е и най-добрите играят, който е в най-добра форма. През цялата ми кариера съм имал конкуренция и това ме прави по-добър играч.”.

Ощр от категория Футбол