Намери ни
To Top

България вече си има Национален спорт! За изненада на всички това не е футболът, приеха закон спорт №1 у нас да е…

Всички професионални и футболни лиги в България ще бъдат закрити тази пролет. Това беше решено на извънредно събрание на БФС, на което присъстваха и други хора, които разбират от футбол.

Всички на събранието се обединиха около идеята, че от футбол в България няма смисъл. Като главна причина за това бе изтъкната дългата зимна пауза в страната, през която голяма част от феновете и без това забравили на кой отбор симпатизират и най-вече защо го правят.


Всъщност всички те установили, че животът им е много по-хубав, когато не се налага веднъж седмично да чоплят групово слънчоглед на открито.

За радикалното решение е натежала и еуфорията около Григор Димитров, който успял да привлече много от футболните запалянковци на своя страна. В момента агитките на Левски и ЦСКА дори са се обединили и мислят нови песни и хореографии за следващия мач на Гришо. Тарторите на двете групи дори са се разбрали да си поделят по равно парите за факли и пиротехника.

След като тенисът бе обявен за национална кауза, Кирил Домусчиев реформира Лудогорец и на мястото на 70-те бразилци купи 58 швейцарци, няколко сърби, испанец и две мъжо-американки, както е политкоректното название на ситуацията.

С формирането на ново Народно събрание се очаква да бъде забранено излъчването на всички западни първенства у нас, а патрули да следят дали някой не рита топка пред блока. За такова нарушение ще се предвижда до 3 години затвор за пълнолетни граждани, докато всички лица под 18 години ще трябва да прекарат 24 часа в ареста и да се сдобият със съдебно досие и прическа като на Йордан Лечков.

Източник: nenovinite.com

Ощр от категория Акценти