Намери ни
To Top

Луис Енрике: Още не съм решил дали да остана в Барса

И днес наставникът Луис Енрике не даде отговор на въпроса дали ще приеме предложението да води Барселона и занапред, или ще си тръгне след края на сезона, когато изтича договорът му. След тежката загуба с 0:4 от Пари Сен Жермен в Шампионската лига през седмицата се засилиха слуховете за раздяла със специалиста, който и без това продължава да държи ръководството в шах.

„Единственото сигурно нещо в момента е, че случващото се през тези месеци няма да има никакво влияние върху избора ми. Аз обаче все още не съм взел решение“, заяви Лучо на пресконференция.


Той продължава да убеждава, че не се трогва от негативните коментари по негов адрес. Появиха се и информации, че играчите са загубили доверие в него. „Не обръщам никакво внимание на критиките. Иначе нямаше как да съм вече трети сезон начело на отбора. А дали футболистите вече не ми вярват? Ха-ха-ха, колко забавно“, добави Енрике.

Утре (неделя) каталунците приемат Леганес за първенство в опит да си върнат настроението. „Съперникът е непредвидим най-малко защото привлече много футболисти през януари. Не знам срещу какъв отбор ще се изправим. Това обаче е добра възможност да отговорим подобаващо на тежката ситуация, в която изпаднахме“, каза още треньорът.

Ощр от категория Футбол