Намери ни
To Top

Поредният абсурд в България! Държавата издаде шокираща заповед и забрани на Григор Димитров да…

Президентът Румен Радев се срещна с Григор Димитров и го поздрави, че е единствената българска ракета в изправност и с която можем да сплашваме другите държави.

Държавният глава изрази благодарност за успехите на Гришо, славещи България на спортните терени, а българите в частност – в сферата на половата атлетика.

Радев все пак обяви, че времената са трудни и приоритетите на родината са други, така че подписа заповед към тенисиста, с която го задължава да преосмисли любовта си към Никол Шерцингер.

„Новият световен ред е тук.


Българите не одобряват връзки на български мъже с чужденки от Запада, при това носителки на гените на няколко раси. Това не съвпада с традиционните ценности на нашия народ. Като ще е Никол, защо да не е Станкулова? Гришо, избери българското!“ – заяви се президентът, очевидно знаещ накъде отива светът и какви стени ще бъдат вдигнати.

Като допълнителен довод Радев заявил и желанието си да въведе икономии, разумни разходи и по-пестелив живот, като заявил, че докато Шерцингер не седа на маса без трюфели, то синоптичката от Нова телевизия би се навила да похапне обикновени печурки.

Източник: nenovinite.com

Ощр от категория Акценти