Намери ни
To Top

Президентът на ПСЖ: Прекрасна вечер, но все още сме на половината път

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал Хелаифи беше истински щастлив след разгромната победа, която неговият отбор постигна срещу Барселона- 4:0 в първата осминафинална среща в Шампионската лига. Арабският благородник добави, че именно затова се занимава с клуба- за да го направи номер 1.

Но въпреки убедителната победа, той е наясно колко трудно ще бъде на Ноу Камп в началото на март. Ал Хелаифи се надява, че ПСЖ след две седмици ще постигне резултат, който да им помогне да продължат напред.


„Това действително беше една велика нощ! Гордея се с треньорския щаб, с играчите, с всички, които свършиха тази страхотна работа. Да си призная, преди началото на мача аз тайничко си мечтаех за резултат като този, който да ни реши мача още днес. И дори когато получих тази лоша новина, че Тиаго Силва няма да играе, аз бях уверен. Атмосферата около нашия отбор беше отлична през цялото време. Наистина беше прекрасна вечер, но все още сме на половината път. Пари Сен Жермен трябва да работи много сериозно, ако иска да се класира на четвъртфинал, заяви Насер ал Хелаифи.

Марко Верати, който напусна терена контузен, не бърза да се радва. Според него, Пари Сен Жермен трябва да бъде много внимателен след две седмици. „Нищо още не сме си гарантирали. Да победят с 5:0 у дома е нещо напълно реално за Барселона, така че не знаем какво ще се случи, заяви Верати.

Ощр от категория Шампионска лига