Намери ни
To Top

Григор Димитров отпадна набързо на двойки в Ротердам

Григор Димитров и партньорът му Лука Пуй от Франция отпаднаха в първия кръг на двойки на турнира в Ротердам . Димитров и Пуй отстъпиха с 5:7, 1:6 на Иван Додиг (Хърватия) и Марсел Гранойерс (Испания).

В първия сет Димитров и Пуйи поддържаха някаква интрига, но във втория нямаха съпротивителни сили след третия гейм. В следващия кръг Додиг и Гранойерс ще играят с Томаш Бердих (Чехия) и Рохан Бопана (Индия), отстранили други холандци с уайлдкард Робин Хаазе и Глен Смитс с 6:2, 6:2.


По-рано днес победителите на двойки от АТР-турнира в София- холандците Уесли Кулхоф и Матве Миделкооп, преодоляха първия си съперник и отиват във втори кръг. Холандците, които играят тук с уайлдкард, отстраниха Александър и Миша Звереви (Германия) с 6:3, 6:4.

Хасковлията е пети поставен в надпреварата на сингъл, в която ще започне в сряда срещу четвъртфиналиста от Откритото първенство на Австралия през миналия месец Миша Зверев (Германия). Двубоят е трети в програмата на централния корт и се очаква да започне в около 16.00 часа българско време.

Ощр от категория Тенис