Намери ни
To Top

БЪЛГАРИЯ В ШОК! Гръмна грандиозен п*рно скандал! Звезда на НОВА ТВ лъсна в оргия, вижте бомбата на годината (ВИДЕО И СНИМКИ 18+)

Лудия репортер на Милен Цветков избухна с ново видео в стил Содом и Гомор.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО ОТ ОРГИЯТА!

Той отпразнува юбилейния си репортаж зад кулисите на конкурса „Мис Плеймейт“, който се проведе в началото на месеца. „Коя плеймейтка има най-палав език?“ е въпросът, чийто отговор търси Даниел Петканов сред претендентките за еротичната титла.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО ОТ ОРГИЯТА!

В началото видеото започва невинно.


Камерата се фокусира върху джуки, гърди и задници. Това не е достатъчно и той отправя предложение на една мацка, която си сваля горнището. Остава само по цици, но това не я притеснява, а дори я възбужда. Той застава зад нея и започва да мачка силиконовите й бомби. Към тях се приближава още една плеймейтка и се награбва с първата пускайки й език, насърчавана от Даниел. Петканов поема нещата в свои ръце и решава да мине през всички плеймейтки и да ги целува с език, за да се увери лично в това, коя е е най-палавия език.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО ОТ ОРГИЯТА!

Накрая положението излиза от контрол, той започва да пляска една мацка по задника, тя казва, че се е възбудила, и ако Даниел й набие шамарите по време на секс, ще свърши, пише „България днес“.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО ОТ ОРГИЯТА!

Ощр от категория Акценти