Намери ни
To Top

Нов в ЦСКА-София: Ще вкарам още много голове

Един от новите нападатели на ЦСКА-София Фернандо Каранга заяви пред бразилското издание „Torcedores“, че ще вкара още много голове, след като се разписа в първия си мач на „Армията“. Каранга реализира срещу Шкендия (8:1), а даде и две асистенции. Южноамериканската медия пише, че той се адаптира добре в България, а отбелязва още, че се е представил на високо ниво за втородивизионния бразилски Парана през есента на 2016 г. (13 мача и 4 гола).


„Наясно съм, че това беше само контролен мач. Но винаги е хубаво, когато вкараш гол. Това беше моят първи за ЦСКА, но съм сигурен, че ще последват още много. Усещането да си полезен на своя отбор е страхотно и се радвам, че имах принос толкова бързо. Надявам се да продължа по същия начин“, казва Каранга, цитиран от вестник „Тема спорт“.

„Поддържах форма с Линензе в Бразилия и се чувствам в добра кондиция. Мисля, че ще се адаптирам добре в новия си клуб. Не за първи път съм в чужбина, така че това не е ново усещане. Донякъде съм свикнал. ЦСКА е много значима спортна марка. Това е най-успешният клуб в България, а е имал сериозни постижения и в международните турнири. Радвам се, че съм попаднал на такова реномирано място“, добавя Каранга.

„Наясно сме, че сега ще ни е изключително трудно да се борим за титлата. Изоставаме на доста точки от първия в класирането, така че очевидно е много сложно. Но докато има и минимална възможност, ние ще се стремим към първото място и няма да се предадем. Дори и да не успеем сега, съм сигурен, че скоро ще започнем да печелим трофеи. Искам да вдигна много титли с ЦСКА“, казва още бразилецът.

„Основната ми задача сега e да поддържам формата си, да съм максимално полезен на своя отбор. Давам всичко от себе си и съм готов за предизвикателството“, коментиpa Фернандо Каранга.

Ощр от категория Футбол