Намери ни
To Top

Никол остави Гришо

Никол Шерцингер изостави половинката си Григор Димитров преди той да дебютира на Sofa Open. Певицата е напуснала България вчера рано сутринта. Тя се е качила на самолет за Франкфурт, излетял в 6,15 часа, а в Германия е щяла да направи връзка за Лос Анджелис. Въпреки поройния дъжд и ранния час – 5 сутринта, на ВИП терминала на аерогара „София“ отново е бил „ловецът на звезди“ Тодор Петров.


Певицата е била изпратена от бащата на Димитров – Димитър Господинов.

„Никол пристигна с яке с качулка – в стил „кежуъл“, за разлика от дрескода при пристигането си. С нея беше единствено бащата на Григор“, разказа пред „Меридиан мач“ Петров.

Именно в апартамента на Димитър Господинов в София Гришо отседна с 13 лета по-голямата от него американска поп звезда от Хаваите.

#TBT to the #BFA’s with #Rankin and @JulienMacdonald pic.twitter.com/pS4AsOA4sP

— Nicole Scherzinger (@NicoleScherzy) 8 февруари 2017 г.

„Тя си беше направила специална прическа във фризьорския салон на кортовете на Малееви, издаде Петров. – Беше се приготвила, за да я снимат папараците в Лос Анджелис. Беше много красива, както винаги – с пусната дълга коса“, допълни Петров.

Малко по-късно пък Никол публикува в „Инстаграм“ снимка от Боянската църква, с която отбеляза 3 милиона посетители в социалната мрежа.

Ощр от категория Тенис