Намери ни
To Top

В този трансферен слух няма и доза истина

Странна информация, свързана със звездата на Арсенал Джак Уилшър, развесели феновете на топчиите.

„London Еvening Standard“ избухна с трансферна спекулация, в която трудно може да се намери и 1% връзка с реалността.

Изданието, в лицето на журналиста Джеймс Оли, твърди, че ако Ювентус продаде Артуро Видал на Манчестър Юнайтед, ще иска да вземе Уилшър за негов заместник.

Разбира се, от „London Еvening Standard“ отбелязват, че торинци не са отправили нито официално запитване, нито пък в офисите на Арсенал е постъпвала оферта за Уилшър.


Реалността е такава, че Ювентус няма финансовата мощ, за да купи звезда от английската Висша лига. Старата госпожа се задоволява да прибира ветерани от английското първенство, какъвто бе случаят с привличането на Патрис Евра.

Колкото до Уилшър, той е юноша на топчиите и на него се възлагат огромни надежди и от феновете на клуба, и от мениджъра Арсен Венгер. На 99,9% сигурно е, че халфът няма да смени клубната си принадлежност.

Връщаме се на темата Юве. Много е вероятно Видал да стане играч на Юнайтед. Стане ли това, очаквайте бианконерите да подпишат с някой халф от Серия А или от отбор средняк от Бундеслигата. Защото след Калчополи на всички е ясно, че Ювентус не може да се съревновава финансово с европейския елит на клубове като Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси и ПСЖ.

Ощр от категория Трансфери