Намери ни
To Top

Отмъщението на Берба! На 36-години Димитър получи оферта от Юнайтед, а отговорът е…

Отмъщението на Димитър Бербатов е факт, гръмнаха медиите в Англия. На 36-години Берба получи оферта от Юнайтед, а отговорът е бърз и категоричен и ще накара всеки фен да свали шапка на Митко.

Изгоненият от сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед голмайстор на Висшата лига Бербатов е бил трансферна цел номер 1 в списъка на Уест Хям Юнайтед за зимата, пишат на Острова.

Димитър обаче дал категоричен отговор, а именно НЕ! Така макар и косвено Митко си отмъщава на британците, но на различен Юнайтед.


През лятото проби при чуковете кара Валери Божинов. Сега Димитър Бербатов има самочувствието на 36-години да откаже, да премине в един от силните тимове на Висшата лига.

Малко са футболистите, още повече българите, които на тази възраст могат да затръшнат вратата на силен английски тим. Отмъщението на Берба към британците обаче е факт, той няма намерение да радва отново с играта си привържениците на Острова! А решението на САФ за Димитър, особено в очите на мениджъра на Уест Хям се оказва тотална грешка.

Ощр от категория Акценти