Намери ни
To Top

Григор пристигна в София с Никол Шерцингер

Григор Димитров вече е София. Тенисистът пристигна днес в столицата за участие в турнира „София Оупън“. Той кацна на родна земя в компанията на приятелката си – певицата Никол Шерцингер, съобщи btvnovinite.bg.

Двойката успя да избегне журналистите, които чакаха на ВИП изхода.


Неколцина запалени почитатели на Димитров обаче успяха да се снимат с него и получиха автографи.

Димитров и половинката му бяха във видимо добро настроение.

Утре (4 февруари), в 13:00 часа българският тенисист ще даде пресконференция преди началото на турнира в „Арена Армеец“.

Той ще стартира участието си на „София Оупън“ директно от осминафиналите в четвъртък (9 февруари). Освен номер 13 в световната ранглиста, пред родна публика ще се представят и Доминик Тийм (№8), Давид Гофен (№11), шампионът от 2016-а Роберто Баутиста Агут (№16), Жил Мюлер (№28), Филип Колшрайбер (№29), Маркос Багдатис (№34) и Мартин Клижан (№36).

Димитров се представя отлично от началото на годината. Той спечели първия си турнир в Бризбейн, а след това стигна до полуфиналите на Откритото първенство на Австралия, където отпадна от Рафаел Надал. В резултат на тези успехи българинът се изкачи до 13-та позиция в световната ранглиста и записа рекордна за своята кариера серия от 10 поредни победи.

Ощр от категория Тенис