Намери ни
To Top

Коутиньо: Подписвам се, че можем да спечелим трофеи с Клоп

Мениджърът Юрген Клоп ще спре пропадането на Ливърпул и ще успее да го изведе до трофеи, смята полузащитникът Филипе Коутиньо. Мърсисайдци загубиха три поредни домакински срещи, а освен това излетяха и от двете купи. В момента те са на 4-о място във Висшата лига и изостават на 10 точки след лидера Челси. Двата отбора се срещат утре на Анфийлд в мач от 23-ия кръг.


„Да, това беше една лоша седмица, но ние гледаме напред. Разбира се, ние вярваме че можем да спечелим титли под ръководството на нашия мениджър и аз се подписвам под това, защото нашият мениджър е роден победител“, заяви Коутиньо, който през този месец подписа и нов договор с Ливърпул.

„Вярвам в това, което той прави и всеки вътре в съблекалнята вярва, че това е точно така. Иначе нямаше да подпиша нов договор с клуба. Това, което целият колектив иска да направи – да спечелим трофеи“.

Ливърпул отпадна от турнира за Купата на Англия след 1:2 от Уулвърхямптън, а Клоп беше здраво критикуван за слабата игра на тима.

„Имаме още една възможност за трофей, а сега при победа над Челси ще се съвземем. Надявам се, че ще направим нещо наистина голямо утре вечер. Имаме достатъчно време, за да се подготвим. И ще излезем на терена с мисълта да дадем най-доброто от себе си“, добави Филипе.

Ощр от категория Анализ