Намери ни
To Top

Дюлгеров: Искам титла с ЦСКА, а после да направим нещо и в Европа

Защитникът на ЦСКА-София Александър Дюлгеров сподели за CSKA.BG впечатленията си от подготовката на тима в Испания до момента. Според него всичко върви по план, а добрите условия за работа дават възможност на възпитаниците на треньора Стамен Белчев да се подготвят максимално добре за началото на първенството. Въпреки голямата разлика от първия в класирането, Дюлгеров заяви че ЦСКА-София ще се бори до последно за титлата, както е било винаги в червения клуб.


Неговата мечта е да стане шампион и да направи добри мачове с червената фланелка в европейските клубни турнири.

Дюлгеров е роден на 19 април 1990 година в Благоевград. Започва кариерата си в Пирин, а през сезон 2011-2012 за кратко е състезател на ЦСКА. Впоследствие Александър Дюлгеров защитава цветовете на Монтана, Локомотив (София), Славия, Конкордия (Румъния) и Пирин. През лятото на 2016 година е привлечен в ЦСКА-София. През есента записа 12 мача и отбеляза 1 попадение с червения екип.

„Тренираме по два пъти на ден много здраво, за да се подготвим добре. Условията са прекрасни, важното е да сме живи и здрави. Искам на първо време да стана шампион с ЦСКА, а след това, ако може, да направим нещо и в Европа. Ние сме ЦСКА и винаги ще се борим за титлата. Дали ще стане или не, ние ще се борим до последно“, заяви футболистът пред клубната телевизия.

Ощр от категория Футбол