Намери ни
To Top

Боримиров обяви първата си цел

Новият спортен директор на Левски Даниел Боримиров обяви, че първата му голяма цел на поста е да удължи договора на Елин Топузаков, който изтича през лятото на 2017 година.

„Първата и основна цел е да удължа договора на Топчко с две години и да стане на практика 2,5 години, за да може да работи спокойно и да планира бъдещето на отбора. Искам Левски да прилича на български отбор, а чужденците, които дойдат в отбора, да са класни. Ще се дава път на юношите.


Искам Левски да си дава предишния облик, с младоци от школата, които знаят в кой клуб играят. Искам да практикуваме атрактивен футбол“, коментира Боримиров пред Меридиан мач.

Борето коментира също така, че ще стартира преговори с Джереми де Ноойер, Георги Костадинов, Александър Александров и другите играчи, чийто договори изтичат. „Имам идея как да разговарям с тях. Лошото е, че тези разговори са закъснели. Искам като човек, който е бил от едната, и другата страна на барикадата, да пробвам да намеря компромисно решение. Що се отнася до нови попълнения, тепърва ще говоря с Елин и няма да бъдат привличани такива на всяка цена“, коментира 47-годишният бронзов медалист от световното първенство в САЩ 1994.

Ощр от категория Футбол