Намери ни
To Top

Официално: Левски замени Пелето с Боримиров

На свое заседание Управителният съвет на ПФК „Левски“ АД взе решение, с което освобождава г-н Станислав Ангелов от длъжността „Спортен директор“ във връзка с преминаването му начело на детската школа „Левски Раковски“. Това написа официалният сайт на „сините“, с което бе потвърдена рокадата на „Герена“. За спортен директор на ПФК Левски УС избра и назначи Даниел Боримиров, става ясно още от съобщението.

Ето и останалата част от него:

„Като един от възродителите на „Левски Раковски“ Станислав Ангелов е най-подходящият Ръководител на школата, в която се градят здравите основи на нашето бъдеще – децата на Левски.


„Ръководството на клуба благодари на г-н Ангелов за положените от него усилия, свързани с дейността на представителния отбор, и му пожелава успех!“

„За спортен директор на „ПФК Левски“ УС избра и назначи г-н Даниел Боримиров, който ще продължава да изпълнява и функциите си като Директор на ДЮШ на ПФК „Левски“. Той е емблематична за „Левски“ фигура и ръководството вярва, че ще оправдае гласуваното му доверие. Освен личните си качества и признанието като „синя“ легенда г-н Боримиров е обединител и горд носител на „синята идея“. Пожелаваме му успех!“

„Само Левски!“

Припомняме, че Боримиров на два пъти изпълняваше подобни функции, като и в двата случая Левски постигна успехи. Боримиров е последният директор, станал шампион на България. По-късно Борето се завърна на работа по покана на Иво Тонев по времето на Илиан Илиев, като в края на сезона, вече с треньор Ники Митов, Левски изпусна като по чудо титлата и купата на България.

Ощр от категория Футбол