Намери ни
To Top

Владо: Фенове, напълнете залата

Владо Николов очаква изключително труден мач срещу Фенербахче за Купата на CEV (видео)

Президентът на волейболния Левски Владимир Николов призна, че очаква изключително труден двубой срещу турския гранд Фенербахче СК (Истанбул) в 1/8-финалите за Купата на CEV. Първият мач на „сините“ и „фенерите“ е следващата сряда (1 февруари) от 19,30 часа в зала „Универсиада“ в София.
Пресконференция на ВК Левски за предстоящия мач с Фенербахче+18

„Във волейболно отношение Фенербахче става абсолютно за същия гранд както във футбола, едно към едно. Очаква ни изключително труден мач.


Както казах на ваши колеги, разликата в бюджета е 15 пъти в полза на турския отбор. Имат доста опитни състезатели чужденци, включително и 4-ма национали на Турция. Така, че фаворити в двубоя са те. Ние, обаче, мислим, че има какво да покажем. Играта в нашия отбор се подобрява с всяка изминала седмица. Определено ще се борим от началото до края. Разбира се, че ако публиката напълни зала „Универсиада“, може да ни помогне да надскочим себе си. Публиката винаги помага, генерира положителна енергия, генерира емоции. Когато на човек му е трудно с подкрепата на публиката, може да направи нещо повече от неговите възможности. Разчитаме на феновете, разчитаме да напълнят залата и да покажем, че българския дух е жив. И се надявам да се противопоставим по най-добрия начин на такъв гранд“, коментира Владо Николов специално пред Sportal.bg и Sportal TV.

Ощр от категория Волейбол