Намери ни
To Top

Късметлията от Facebook томболата получи наградите си

Победителят в новогодишната томбола на ВК Марица (Пловдив) получи своята награда по време на снощната тренировка на Жълто-сините в зала Колодрума, 24 часа преди важния им мач реванш с италианския Унет Ямамай (Бусто Арсицио) за Купата на ЦЕВ. Кирил Куюмджиев бе късметлията изтеглен измежду всички харесали официалната страница на клуба във Facebook през 2016 година.

Условието за провеждането на обявената в навечерието на Коледа томбола беше “лайковете” да станат поне 1000 до посрещането на Новата година. Феновете на Марица се мобилизираха и след по-малко от две денонощия, в ранните часове на 26 декември, бройката беше достигната.


При пристигането си в Колодрума Кирил Куюмджиев призна, че никога не е виждал залата отвътре, и бе приятно впечатлен от интериора на красивото многофункционално съоръжение. Той все още се колебае кого да доведе на големия мач тази вечер.

Щастливецът получи не само своите награди от томболата – оригинална раница на errea, брандирана с цветовете и логото на Марица, и два билета за мача на българските волейболни шампионки с италианския Ямамай, но и шанса да позира в компанията на момичетата на Иван Петков. Пред обектива на фотоапарата, усмихнатите волейболистки с жестове дадоха на Кирил и своите “лайкове”.

Мачът между Марица и Унет Ямамай в зала Колодрума днес, 25 януари, е с начален час 18:30 б.в.

Ощр от категория Волейбол