Намери ни
To Top

Миньор окуця преди мача с Черно море

Контузии изправиха на нокти треньорския щаб на Миньор (Перник) преди мача с Черно море (Варна) днес. Сериозни проблеми в гърба има опитният диагонал Костадин Стойков, който пропусна тренировките в последните няколко дни. Снощи той поднови заниманията си с отбора, но все още участието му в срещата днес е под въпрос. С проблеми е и Стефан Чавдаров, но той вече тренира и най-вероятно ще се включи в мача.


Волейболистите на Миньор отново ще домакинстват в зала „Кракра”.

„Зала „Борис Гюдеров” все още е в ремонт. Казаха ни, че до края на месеца ще бъде готова, но температурите са много ниски и няма как работният процес да върви нормално. Затова отново ще играем в малката зала. За съжаление, размерите на тази зала не позволяват всички хора, които искат да гледат мача да влязат в залата. По този начин ние сме ощетени, защото вече си имаме публика.”, коментира пред BGvolleyball.com треньорът на Миньор Стоян Гунчев.

Припомняме ви, че зала „Борис Гюдеров” беше затворена преди две седмици, заради проблеми със спукани радиатори.

Треньорът на Миньор коментира и предстоящия мач с Черно море.

„Този мач е много важен и за двата отбора, защото който загуби, най-вероятно няма да влезе в осмицата. Черно море имат проблеми с Петър Милушев и все още не могат да разчитат на него, а знаем, че всеки играч е важен, особено в такива моменти”, допълни Гунчев.

До момента Миньор (Перник) заема десета позиция в класирането с 4 победи, 9 загуби и 12 точки, а Черно море (Варна) се намира на девето място в таблицата с 4 победи, 7 загуби, 13 точки и два мача по-малко.

Ощр от категория Волейбол