Намери ни
To Top

Кристиано вече не е заплаха, пишат в Мадрид

В рамките на няколко дни настроението на Кристиано Роналдо се промени заради поредицата от неубедителни мачове на Реал Мадрид. Отборът се намираше във впечатляваща серия без поражение, но след това дойдоха крушенията срещу Севиля и Селта, гарнирани с неубедителните изяви срещу Малага. Ето защо не закъсняха и критиките по адрес на португалския голаджия.

„Най-лошото нещо в Мадрид в момента е това, че Кристиано вече е сянка на самия себе си“, се казва в коментар на вестник AS.


„За години Реал разчиташе на неговите по 50 попадения на сезон. Изглеждаше, че отборът започва мача с гол аванс. Но това вече е минало, защото Роналдо не бележи, а дори и не е заплаха“, се допълва в анализа на Алфредо Релано. Авторът на текста обаче уточнява, че според него това е моментен срив у Кристиано и той трябва да се адаптира към новата си роля на терена, която е тази на върха на атаката.

„Роналдо преминава през деликатен момент, включват се от Marca. – Само преди две седмици той беше обявен за най-добър за миналата година, а сега нещата не изглеждат по този начин. Аплодисментите се превърнаха в освирквания. Това е футболът – CR7 е пример за това как един идол може да бъде смазан само след два слаби мача“.

Ощр от категория Футбол