Намери ни
To Top

Фрайбург и Байерн подновяват футболните битки в Германия

Отборите на Фрайбург и Байерн (Мюнхен) ще идиграят първия официален мач за годината в Бундеслигата. Двата тима застават един срещу друг в сблъсък от 17-ия кръг. В този мач ще се види как се е отразила кратката почивка в първенството на двата тима и кой ще успее да зарадва приваржениците си с добра игра и победа.

Байерн отново е поел уверено към титлата и завърши миналата година в прекрасна форма.


„Баварците“ записаха 5 поредни победи, като последната от тях бе срещу изненадата в първенството Ред Бул Лайпциг. Сега възпитаниците на Карло Анчелоти ще искат да започнат и новата година по същия начин с нов успех в актива си, който да им даде и психологическо предимство на върха в класирането, преди изиграването на останалите срещи от кръга.

Фрайбург обаче е доста коварен съперник, който във всеки един оммент е готов да поднесе изненада. Отборът също има своите цели в първенството, като се надява да намери място в евротурнирите през следващия сезон. Затова всяка точка спечелена днес може да е от важно значение.

Букмейкърът bwin дава сериозно предимство на гостите в този мач. Тяхна победа е оценена с коефициент 1,22. В същото време, ако искате да заложите за успех на домакините, ще можете да разчитате на доста добър коефициент от 12,00. Равенството пък получава коефициент от 6,00.

Бундеслига, 17 кръг:

ФРАЙБУРГ – БАЙЕРН

Вероятни състави:

ФРАЙБУРГ: Шволов, Щенцел, Гулде, Союнджю, Гюнтер, Филип, Франц, Хьофлер, Грифо, Хаберер, Нийдерлехнер

БАЙЕРН: Нойер, Лаам, Мартинес, Хумелс, Алаба, Кимих, Алонсо, Робен, мюлер, Рибери, Левандовски

Стадион: „Шварцвалд Щадион“, Фрайбург
Начало: 21:30 часа
Съдия: Мануел Грефе

Ощр от категория Футбол