Намери ни
To Top

Кралев: Ще се боря в следващия парламент законът за спорта да види бял свят

„Тази зала не е наша собственост. Това са взаимоотношения между собственик и наемател и наемодател. Доколкото разбирам залата е опасна за експлоатация и трябва да се намери някакво решение, за да може младите волейболисти на ЦСКА да имат къде да тренират“, отговори министърът в оставка Красен Кралев на въпроси относно нашумелите в публичното и медийното пространство теми за зала „Армеец“ и стадион „Българска армия“.

Красен Кралев присъства днес на церемонията по награждаването на Най-добър млад спортист за 2016-та година, като след това отговори на актуални въпроси свързани със спорта у нас.


„Ще търсим някакъв вариант да помогнем. Ако не стане сега, след април месец… Министерството на спорта не е страна в случая. Ние можем чисто морално да подкрепяме г-н Попов и клуба. Ще се опитам да проведа разговор с Министерството на икономиката, за да се проведе някакъв разговор, но съгласете се, че ако залата е опасна за експлоатация, как ще пратим децата да тренират там. Нямаме собствени наши зали, които да предложим“, коментира той.

Ощр от категория Спорт