Намери ни
To Top

Вашингтон разгроми Чикаго

Джей Бийгъл се разписа на два пъти при разгромната победа на Вашингтон с 6:0 у дома срещу Чикаго в среща от редовния сезон в Националната хокейна лига на САЩ и Канада. Това е осми пореден успех в полза на столичани, а Никлас Бекстрьом, Брет Конъли, Том Уилсън и Ти Джей Оши също бяха точни във вратата на Блекхоукс. Победата осигури 61 точки в актива на Вашингтон, който прекъсна победните серии на три отбора в Лигата през 2017 година.

Вратарят Брейдън Холтби спря 24 удара и не допусна попадение за пети път през последните 14 двубоя.


Калъмбъс спечели с 3:1 като гост срещу Тампа Бей в друга среща от НХЛ, играна тази нощ. Джонас Корписало се отличи с 31 спасявания в своя първи мач през кампанията, а съотборникът му Ник Фолиньо се разписа при числено превъзходство на леда за Блу Джакетс в третия период и даде аванс за гостите. Джош Андерсън и Бун Дженър също бяха точни в полза на победителите. Джонатан Дроин се разписа за домакините, а стражът Андрей Василевски спря 28 удара.

Тампа Бей загуби пет от последните си шест срещи в Лигата. Торонто победи с 4:2 като гост срещу Ню Йорк Рейнджърс. Уилям Нилендър и Джеймс ван Риймсдик се разписаха в първия период, а Фредерик Андерсен отрази 34 удара за отбора от Канада. Конър Браун и Конър Карик също се разписаха в полза на Мейпъл Лийфс. Тимът спечели за седми път в последните си девет двубоя и запазва шансовете си да се класира за плейофите в Източната конференция. Тайлър Бозак и Мич Марнър се отличиха с по две асистенции. Крис Крейдър и Джей Ти Милър се разписаха в полза на Ню Йорк, а стражът Хенрик Лундквист направи 23 спасявания.

Рейнджърс има пет успеха в шест двубоя и спечели последните си четири срещи с Торонто преди тази от миналата нощ. Ню Джърси спечели с 2:1 като гост на Калгари с голове в първата третина. Кайл Палмиери се отличи с попадение и асистенция за Девилс. Гостите прекъснаха серията си от четири поредни поражения. Тейлър Хол също беше точен за Ню Джърси, а вратарят Кийт Кинкейд спря 31 удара. Шон Монахън реализира гола за Флеймс във втората част. Калгари беше в серия от четири последователни успеха пред собствена публика.

Ощр от категория Спорт