Намери ни
To Top

ИЗВЪНРЕДНО от последните минути: Жестоко убийство вдигна на крак цяла България! Убиха едно от най-обичаните лица на bTV

Оператор на Би Ти Ви е бил убит по изключително жесток начин, а екзекуцията му е на път да се разплете, научи HotArena.

Ченгетата са на мнение, че Александър Иванов е бил удушен от близки, които искали да сложат ръка на наследството му, което е доста солидно. Оказа се, че Александър Иванов притежава два просторни апартамента в самия център на София и баровска вила в Кокаляне, селце в полите на Витоша. Тв операторът е кръгъл сирак, без брат или сестра, а родителите му са починали отдавна, така че той е единствен наследник на апетитните имоти за милиони.


Както в. „Таблоид” пръв разкри, Александър изчезна внезапно в началото на ноември. По-късно трупът му бе открит увит в найлон. По първоначални данни на тялото се натъкнал случайно мъж в нива край Кокаляне. Сега обаче стана ясно, че трупът на удушения Александър е намерен от неговата приятелка във вилата му в софийското село. Новината за откритото тяло, от пресцентъра на МВР коментираха сухо: „При проверка на сигнала се оказа, че по тялото няма следи от насилие, така е докладван случаят. От вас чувам, че мъртвецът е бил увито в найлони. Трупът е изпратен за аутопсия в Катедрата по съдебна медицина и деонтология”, поясни пиарката на столичната полиция.

Следователите потвърдиха данните на „Уикенд”, че младият мъж е ликвидиран за пари. Новите разкрития сочат, че не бандити са виновни за екзекуцията, а малкото му останали живи роднини, които се надявали да докопат солидното наследство на Сашо. Под сурдинка дочухме, че вилата в Кокаляне била прясно реновирана. В ремонта Александър вложил доста пари – средства, с които е разполагал от продажбата на друг имот, дарен му от родителите малко преди да починат преди няколко години.

operator-ot-bi-ti-vi-udushen-za-2-miliona-leva-shokirashti-razkritiia-1

Ощр от категория Акценти