sportove.net

Марко Бориело лудна по модел

Нападателят на Каляри Марко Бориело най-накрая прежали голямата си любов Белен Родригес. След поредната порция събирания и раздели с аржентинката футболистът намери нов пристан.

От около месец главата му е завъртяла бразилската манекенка Даян Мело, която се прочу на кинофестивала във Венеция. Тогава тя и колежката й Джулия Салеми се разходиха по червения килим с рокли с по две огромни цепки и… без гащи.


Бориело толкова се е прехласнал по нея, че замина за празниците при красавицата. Двамата посрещнаха Нова година в Рио де Жанейро, а нападателят се щракна за спомен на Копакабана.

Даян Мело не е непозната в спортните среди. Знойната бразилка имаше вземане-даване с Марио Балотели преди известно време. Красавицата беше гадже и на чилийския тенисист Николас Масу, който е олимпийски шампион от Атина 2004 г. За последно делеше леглото на италианския танцьор Самюел Перън.

Бразилката е участвала в куп фотосесии и няма капка срам да показва голото си тяло.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.