Намери ни
To Top

Симеон Александров: Левски винаги играе за победа

Отборът на Левски реализира безапелационна победа в първия двубой от 1/16-финалите срещу холандския си съперник. За да продължат в следващата фаза от турнира за Купата на ЦЕВ, момчетата на Петър Шопов се нуждаят от само 2 гейма в тяхна полза при гостуването. А още един категоричен успех би затвърдил съвсем позициите им.
ВК Левски – Абиант Ликургус – 1/16 финал за Купата на CEV+50

Посрещачът Симеон Александров говори за BGvolleyball.


com след срещата:

„Очакванията ни се оправдаха, но смятам, че играх под нивото си. Искам да поздравя всички млади момчета в отбора – Ники Манчев, Мартин Павлов, Гордан Люцканов, Милослав Димов. Формулата на успеха е, че сме като юмрук и не се пускаме даже и в тежките ситуации – показахме, че всички заедно можем да постигнем много.“
ВК Левски – Абиант Ликургус – 1/16 финал за Купата на CEV+50

Настроението в отбора за предстоящия реванш е чудесно – мотивация и хъс личи от всяка дума. Огромен принос за това има и публиката, която с действията си потвърди всеизвестната сентенция. „Със сигурност в Холандия няма да е леко, но отиваме единствено и само за победа. Днес го доказахме отново. Левски играе винаги за победа! Искам да благодаря на всички фенове за подкрепата – те бяха нашият седми играч във важните моменти. Поклон пред тях!“.

Ощр от категория Волейбол