sportove.net

Шефът на Евролигата: Ще има специален охранителен план за Истанбул

Президентът на Евролигата Жорди Бертомеу обяви пред медиите, че за предстоящата Финална четворка на турнира в Истанбул ще има специален охранителен план, който ще бъде изготвен съвместно с турското правителство. Битката за най-ценния трофей в европейския клубен баскетбол трябва да се състои от 19 до 21 май тази година в зала “Синан Ердем” в турския мегаполис, но след последните събития в града някои играчи се обявиха категорично против провеждането на събитието и поискаха смяна на домакина.

“Планът ще бъде приложен както в залата, така и на всички места, където ще има различни активности и събития, организирани от Евролигата. Не мога да разкрия повече детайли, защото работата продължава и трябва всичко да бъде перфектно”, коментира Бертомеу.


Истанбул ще е домакин на събитието за втори път през XXI век след 2012 година, когато финалите отново се играха в “Синан Ердем Доум”


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.