sportove.net

България ще има нов национален стадион! Ще го строят извън София, ето в кой град ще е бижуто

Премиерът в оставка и човек с главно Ч Бойко Борисов отправи нов хуманен жест към България, след като само преди няколко дни отиде да окуражи пожарникари, снимайки се с тях насред трагедия.

На изпроводяк от властта и без (хич, честна пионерска! – бел. zh.) задни мисли да се върне на власт, лидерът на ГЕРБ дари имот в един от най-футболните градове – Барселона, на България.

“Говорих с Йорданка, с Киро от Разград, с Венци от Славия.


И всички викат, че е редно България да има нов национален стадион, където равенствата с Малта да се отпразнуват по-добре. И понеже до края на управлението ми немам какво повече да направа, ето това е – дарявам терен, където да се вдигне стадион”
– сподели скромен Борисов.

Според него мачовете на националния отбор в Барселона ще приемат не по-малко публика, а прибирането вечер след някой късен мач няма да е много по-трудно от това на стадион Васил Левски.

Борисов не е поставял условия срещу терена за национален стадион в националния отбор да се налага нападател, за последно засечен да играе в нещо, наречено Акропотамос.

Източник: nenovinite.com


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.