Намери ни
To Top

Прохазка: На „Герена“ всичко е точно

Един от най-опитните и сърцати футболисти в лагера на Левски – Роман Прохазка, не скри задоволството си, че “сините” ще избягат от студа в София. 26-кратният шампион на България ще се насочи по-късно днес към Острова на Афродита, където ще проведе подготовката си за пролетния дял в Първа професионална лига.

“Няма нищо различно в момента. Винаги се започва по един и същ начин.


Тренираме и се опитваме да бъдем максимално добре подготвени за началото на пролетния дял. Много съм щастлив, че заминаваме за Кипър. Честно, нямах търпение. Там ще имаме възможност да тренираме пълноценно и да се подготвим наистина добре”, призна Прохазка, който е категоричен, че “сините” ще се борят докрай с Лудогорец за титлата на България.

“Надявам се, че с новите попълнения ще повишим класата си. Яблонски ми се обади, преди да дойде тук. Разбира се, че съм му казал хубави неща за Левски. Иначе нямаше да е тук. Нямам чисто футболни впечатления за него. Сукуна вече е част от Левски и се надявам бързо да се адаптира в обстановката. Не ме плаши подготвителният лагер. Ще тренираме на макс, защото това е много важна част от сезона. Изобщо не се говори за това, което се случва в клуба”, допълни още словакът и обяви, че в момента всичко от финансова гледна точка на “Герена” е изрядно.

Ощр от категория Футбол