sportove.net

Генов: На ЦСКА и Гриша Ганчев не се отказва

Новият помощник-треньор на ЦСКА Стефан Генов говори пред cska.bg след своето назначение:

“Получих покана от ЦСКА, от господин Ганчев и знаете, че на ЦСКА и на господин Ганчев не се отказва. Тук съм за втори път, първият опит беше несполучлив, но се надявам сега всичко да е нормално. Да си в ЦСКА е много задължаващо.


Искам да работя в клуб с високи цели и с адекватни условия за изпълнението на тези цели. Надявам се, че ще имаме хубави дни.”

“Всяко начало е трудно. Всички знаем, че ЦСКА се включи много екстремно в първенството и беше нормално да има колебания. В последните мачове вече се вижда една стабилност. Вижда се, че ЦСКА върви по правилен път. След една ползотворна подготовка ЦСКА ще започне да прилича на това, което всички привърженици искат да виждат.”, добави Генов.

“Като треньор на Пирин срещнах два различни отбора на ЦСКА. През втория мач вече имаше определен синхрон и по-класни футболисти, но има още какво да се желае и точно върху това трябва да работим.”


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.