Намери ни
To Top

В ЦСКА-София питат Мъри за селекцията си

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов може да има решаваща роля за зимната селекция на ЦСКА-София. Мъри ще помага на приятеля си Стамен Белчев при избора на чужденци, които да дойдат на “Армията“. Двамата са много близки още от периода, в който играеха заедно в Хасково, а след това Стоилов е помагал и в треньорската кариера на Белчев.

Основна движеща сила на селекцията на ЦСКА-София е главният мениджър Стойчо Стоилов.


Всяко негово предложение обаче трябва да бъде одобрено и от шефовете на клуба, както и от треньора Стамен Белчев, който най-добре знае на кои позиции има нужда от подсилване на състава. Наставникът пък се е допитвал за мнението на Станимир Стоилов, който има наблюдение над много от актуалните футболисти на пазара, тъй като и самият той търси подходящи играчи за своя Астана.

“Червените“ няма да правят мащабна селекция през зимата, заради по-малките възможности на пазара, но ще се опитат да оправят някои грешки от лятото, когато бяха привлечени много португалци, повечето от които не оправдаха доверието. Със сигурност ще бъдат търсени нови попълнинея на постовете десен защитник и вътрешен халф заради сигурното напускане на Станислав Манолев и Борис Галчев.

“Меридиан мач“

Ощр от категория Трансфери