sportove.net

Белчев призна за застой в селекцията и си постави цел

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев говори пред медиите преди старта на зимната подготовка на отбора. Наследникът на Едуард Йорданеску призна, че за момента няма раздвижване около селекцията на “червените”.

“За мен е огромна чест, че ще бъда треньор на ЦСКА. Едно страхотно предизвикателство.


Ще направим максимума за доброто развитие на отбора. Надявам се годината да е успешна. Треньорът на ЦСКА трябва сам да си постави цел – във всеки мач трябва да излизаме за победа. Трябва да имаме постоянство в резултатите и играта.

За подготовката мислехме да останем тук до 19 януари, но може и да променим плановете. До сряда сме тук заради медицинските прегледи. Има вероятност да отидем на лагер за 5-6 дни извън България.

Нямаме освободени или нови футболисти на този етап. Никакво раздвижване няма все още около селекцията на ЦСКА. Надявам се до заминаването ни в Испания да имаме двама нови футболисти – нападатели. Ръководството прави всичко възможно, надявам се да има резултат. Става дума за чужденци.

Много ми се искаше да изиграем контролна среща, но сега ако променим плановете, не знам. В Испания на 21-ви играем срещу Локо Москва, на 25-и – с Динамо Киев. Днес и утре очакваме потвърждение за още контроли там”, каза Стамен Белчев.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.