sportove.net

Оуен раздразни запалянковци с безобиден коментар за Феномена

Бившият национал на Англия Майкъл Оуен направи кратък коментар по адрес на бразилеца Роналдо, за който вече със сигурност съжалява.

Британецът написа в Туитър, че е бил разтревожен от излишните си килограми, докато не е срещнал Феномена вчера на “Бернабеу”.

На стадиона на Реал в събота португалецът Кристиано Роналдо представи наскоро получената “Златна топка”, както и предните си три. На церемонията присъстваха бивши играчи на клуба, които в различни периоди са получавали тази награда, в това число Оуен и бразилецът Роналдо.


“Мислех, че съм качил доста килограми, докато не видях моя стар приятел Рони”, пошегува се Оуен в микроблога си в Туитър.

Англичанинът обаче едва ли е очаквал тези думи, макар и без зла умисъл, да предизвикат толкова много унищожителни коментари по негов адрес. Един от тях гласи: “Той не ти е приятел, сигурно дори не те помни, червей”.

Друг фен отговаря на Оуен още по-грубо: “Роналдо на снимката е обърнал глава, понеже се пита: “Какво е това момченце до Луиш Фиго и не е ли погрешка тук на церемонията”.

Последваха още коментари като: “Може да е два пъти по-едър от теб, но е и два пъти по-добър” и много други подобни.

Майкъл Оуен получи “Златната топка” през 2001 г., а Роналдо – през 1997 г.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.