Намери ни
To Top

Супер диетата на Лазар Ангелов извайва цялото тяло за месец (подходяща за жени и мъже)

Лазар Ангелов е доста известен сред средите на фитнес инструкторите и моделите. С перфектната си фигура той се радва на изключителна популярност и договори с наши и чужди агенции. Тайната на перфектното тяло на Ангел Лазаров обаче е строг и здравословен хранителен режим, съчетан с много спорт.

Представяме ви диетата на Лазар Ангелов, която е подходяща не само за жени, но и за мъже.


Тя дава наистина отлични резултати, но пак повтаряме – ако е подкрепена със системни упражнения във фитнеса, навън или у дома.

Самият Лазар Ангелов се храни отдавна по този начин, а ефектът от това е очевиден. Ежедневното му меню се състои от разнообразни и полезни за организма храни, включващи в себе си всички жизненоважни витамини и минерали.

Ето го и примерното меню за един ден от диетата на Лазар Ангелов. Важно е да се знае, че се храните по малко, но често и поне 5-6 пъти на ден.

Първото хранене включва избор между яйца, овесени ядки, фъстъчено масло и сок от грейпфрут – едно или съчетание на няколко от тях.

Второто хранене се състои от ориз, броколи и пилешки гърди на скара или фурна като количеството трябва да бъде съобразено с размера на физическото натоварване.

Третото хранене е със спагети, авокадо и риба тон, а четвъртото включва отново пилешки гърди и/или ориз.

Петото хранене може да бъде от една голяма зелена салата и малко сьомга, а последното шесто хранене е само от броколи и обезсолена извара.

Задължителното и основно правило при диетата на Лазар Ангелов е, че много трябва да внимавате за количеството на поетата храна. Ако не тренирате достатъчно, то спокойно може да премахнете три от шестте хранения и да се ограничите до три от тях.

Стремете се обаче да имате поне 4 дни в седмицата, в които да отделяте по не по-малко от един час време за спорт като включвайте натоварване на всички мускулни групи и повече кардио тренировки.

Ощр от категория Футбол