sportove.net

Владислав Стоянов: Аз съм юноша на ЦСКА, във футбола всичко е възможно

„Следващата година трябва да покажа, че наградата не е случайна. Радващото е, че отново получавам призове и това ме амбицира догодина да бъда още по-добър.” Това заяви Владислав Стоянов, който бе избран за най-добър вратар в България и зае третото място в класацията за футболист на годината.

„Не съм изненадан, че Ивелин Попов е номер едно, защото е водеща фигура в Спартак и в националния отбор, а и отбеляза важни попадения”, посочи стражът, който бе запитан дали ще остане в Разград.


„На този етап съм футболист на Лудогорец, а какво ще се случи в следващите дни и седмици – ще видим. Засега се готвя с отбора.”

За новото бразилско попълнение на „орлите”, а именно вратарят Ренато дос Сантос: „Никога не съм се плашил от конкуренция, аз винаги съм на вратата и съм уверен в своите качества. Ако съм здрав, няма да имам проблеми.”

Дали Владо Стоянов иска трансфер в чужбина? „Кажете ми един български футболист, на който да не му се играе зад граница.”
Дали е възможно да заиграе в ЦСКА? „Аз съм юноша на ЦСКА, във футбола всичко е възможно.”


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.