Намери ни
To Top

Постигнато е споразумение! Очаквайте мегасделка в началото на следващата седмица

Един от най-очакваните трансфери на лятото вече е уговорен. Дълго време сделката бе на границата да се провали, а феновете си мислеха, че става въпрос само за необосновани спекулации.

Ръководствата на Пари Сен Жермен и Реал Мадрид постигнаха споразумение относно трансфера на Анхел ди Мария. Аржентинецът ще играе през следващия сезон под наем във френския шампион.


Причината за това е ПСЖ да спази правилника на УЕФА за финансовия феърплей.

Пари Сен Жермен ще привлече Анхел ди Мария под наем до края на сезона с опция за откупуването на неговите права през следващото лято. Френският клуб ще плати 70 милиона евро през следващата година, за да откупи изцяло правата за 26-годишния футболист.

Споразумението между двата клуба вече е факт, като в момента се уточняват последните детайли по сделката.

Трансферът на Анхел ди Мария в ПСЖ ще стане официално факт през следващата седмица, когато свършва ваканцията на аржентинеца. В понеделник той трябва да пристигне в Мадрид, а още същия ден може да замине за Париж.

Агентът на Ди Мария – Жорже Мендеш е спомогнал изключително много за споразумението между двата клуба, тъй като е убедил президента на Реал Мадрид Флорентино Перес да приеме направеното му предложение.

Ощр от категория Трансфери